top of page
Search

Stojí ťa to presne 0.00€ alebo PREČO sa stať YOUNG RUN-nerom?

Korona vírus. Niektorým z nás dala veľmi veľa, no niektorým aj veľa zobrala. Mali sme a stále máme možnosť sa pozastaviť, prestať myslieť na to, čo bude a začať myslieť na to a užívať si to, čo robíme. Užívať si tie voľné chvíle v pohodlí domova, užívať si to ticho vo večerných hodinách... Skrátka každú jednu vec, nad ktorou sme sa doteraz veľmi nepozastavovali a nebrali nijak výnimočnú či zaujímavú.


Prečo je toto podstatné?


Pretože sme sa ZMENILI. Zmenil sa náš pohľad na svet o tom čo je a čo nie je podstatné. Možno sme si ešte pred dvomi rokmi ani len nemysleli, že nebude možné ísť na prechádzku aj po ôsmej hodine večer, možno sme si ani len nevedeli predstaviť, žeby sme v obchode nekúpili múku, vajcia, chlieb a podobne, ba do konca žeby sme boli nútení stáť radi pred obchodom. Všetky tieto veci však boli alebo stále sú súčasťou nášho každodenného života.

Boli sme nútení obmedziť svoje nároky na život v rôznych smeroch. Vydržali sme.


No najnovšie prognózy a predpovede hovoria o tom, že sa život pomaly a určite dostáva do normálov a to znamená jediné: VIAC MOŽNOSTÍ. Viac možností pre cestovanie, socializovanie a hlavne športovanie!


Čoskoro budeme mať možnosť zúročiť hodiny a hodiny odbehané v prírode či v meste, v daždi či v snehu v horúčave či v zime. Čoskoro si budeme môcť zmerať všetci svoje sily!


Čo mám pre to urobiť?


Neexistuje zázračný kľúč na dosiahnutie toho, čo chceme. To, čo môžeme urobiť pre zmenu je KONAŤ! Preto sme ochotný prijať riziko neúspechu, riziko pretrvávania zlej epidemiologickej situácie a rozhodli sme sa to risknúť! Rozhodli sme sa vám priniesť bežeckú akciu, na ktorú sa môžeš už teraz prihlásiť! Jediné, čo pre to musíš spraviť je Prihlásiť sa na našej webstránke https://www.youngrun.org/ v pravo hore "Prihlásiť sa". Stojí to presne 0.00€ a pár sekúnd tvojho času.





No a čo tým získam?


V čase, keď vychádza tento článok ešte nie je možné sa priamo registrovať na našu akciu, no môžeš si prezrieť detaily trasy, fotografie z okruhov, pre aké neziskové organizácie poputuje časť tvojho príspevku či kto vlastne stojí za projektom YOUNG RUN a mnoho ďalšieho ešte len bude zverejneného! Taktiež získať ako prvý informácie o najnovších súťažiach, zľavách, zmenách, no a v neposlednom rade budeš ako prvý informovaný, kedy je najvýhodnejšie si zakúpiť svoju vlastnú vstupenku na akciu! Tak čo, ešte stále váhate?


Prihlásiť sa môžeš kliknutím na odkaz: https://www.youngrun.org/


40 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page